Twee maal circus in Kortrijk

Circusliefhebbers kunnen de deze week hun hart ophalen in Kortrijk, België. Maar liefst twee circustenten zijn deze week in deze stad te vinden. Circus Rose Marie Malter staat op de terreinen van het Ring Shopping Kortrijk Noord, het Wiener Circus staat in de Groeningelaan.

Circus Rose Marie Malter laat tot 26 februari de kinderen tot 12 jaar gratis de circusvoorstelling bijwonen, op voorwaarde dat ze vergezeld worden van een betalende volwassene. De Vlaamse circusfamilie brengt een nieuw familie spektakel. Je krijgt er paarden te zien en jongleerkunst. Adriana brengt luchtacrobatie aan de ringtrapeze, het duo Valna toont de hand-in-hand acrobatie. Het programma 2012 is aangevuld met internationale attracties. Clowns Tony Alexis behoren tot de Europese top. Het duo duo Marinescu brengt een rolschaatsnummer op zestien wieltjes.

Het tweede circus is het Wiener Circus. Het oudste circus van België presenteert voor zijn tournee ook een volledig nieuw programma. Voor de première werd speciaal Kortrijk gekozen. De verwarmde tent staat tot 25 februari op de parkeerplaats in de Groeningelaan.

Lees ook:Eddy Wally vandaag in de bloemetjes gezet door circus
Lees ook:Circus Malter vast in de modder
Lees ook:Circus Rose Marie Malter veroorzaakt gaslek
Lees ook:Jarig Wiener Circus
Lees ook:Circus Malter gaat verder na faillissement

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>