Cirque du Soleil’s Corteo vanaf 23 maart in Nederland

Het schitterende circus van Cirque du Soleil is vanaf 23 maart weer te bewonderen in Nederland. De bonte stoet van Cirque du Soleil is te vinden op de P2 naast de Arena in Amsterdam.

De website meldt: Corteo, wat ‘processie’ betekent in het Italiaans, is een vrolijke stoet, een feestelijke parade vanuit het perspectief van een clown. In de show smelt de passie van de acteurs samen met de elegantie en de kracht van onze acrobaten. Zij nemen het publiek mee naar een theatrale wereld vol entertainment, comedy en spontane actie in een mysterieuze ruimte tussen hemel en aarde.

De clown stelt zich zijn eigen teraardebestelling voor in een carnavalssfeer, terwijl zorgzame engelen stil de wacht houden. In de show worden groot en klein, spot en tragiek, en de magie van perfectie en de charme van imperfectie naast elkaar gezet als toonbeeld van de kracht en kwetsbaarheid van de clown, maar ook van zijn wijsheid en vriendelijkheid. Het is een uiting van de menselijke trekken die wij allen bezitten. De muziek, bij tijden uitgelaten en speels, maakt van Corteo een tijdloos feest waarin de illusie de realiteit tart.

Kijk voor meer informatie op de schitterende website.

Lees ook:Benefietvoorstelling Corteo voor Circus Elleboog
Lees ook:Corteo in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Cirque du Soleil’s Corteo stopt 3 juni
Lees ook:Tenten Cirque du Soleil staan klaar (video)
Lees ook:Cirque du Soleil, Corteo: een fresco komt tot leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>