Big Top Circus

Zin in een avondje strak gesneden circustheater? Dan is Tilt! van het BIG TOP CIRCUS een aanrader! Soleil, 7 Fingers en Franse groepen als Plume en Rasposo schudden de oubolligheid van glitterpakjes en de plastic glimlach van zich af.

Acrobatiek, jongleren, bewegingstheater en dans gesmeed tot een spectaculaire circusproductie. Met Victor Cathala, Roos Hermanides, Stina Kopra, Roman Müller, Salim Musa Yusuf, Lotta Paavilainen, Kati Pikkarainen, Nella von Zerboni e.a. Big Top Circus is nog tot eind maart te zien in diverse theaters in Nederland. Kijk voor de speellijst op de website.

Lees ook:Winnaars Wintercircus Martin Hanson Publieksprijs
Lees ook:Circus Roos en Eddie
Lees ook:Circusinformatie.nl maakt geen naam – UPDATE!
Lees ook:Circus Herman Renz naar Bergen op Zoom
Lees ook:Nieuw in Nederland: Circus Barani

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>