Circuskunst Oosterhout naar Teteringen

Op 11 maart komen de jongleurs en acrobaten van het Centrum voor Circuskunst uit Oosterhout naar Teteringen. Samen met opleidingsorkest van Harmonie Euphonia verzorgen zij een middag vol acrobatiek en muziek.

Een aantal van de acts van de circusartiesten wordt op vakkundige wijze door het opleidingsorkest begeleid met vrolijke en spannende circusmuziek. Het optreden start om 14.00 uur in de Stee in Teteringen en is gratis toegankelijk.

Lees ook:Circusconcert
Lees ook:Festival CIRKL in circusstad Leuven
Lees ook:Voorverkoop Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Cirque du Soleil komt met Alegría naar Rotterdam
Lees ook:Nostalgisch Circus (6): Apollo en Rose-Marie Malter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>