Cirque du Soleil ‘Totem’ live bij Google

Hou je van Cirque du Soleil, dan hebben we een leuke tip voor je. Vanavond zal Cirque du Soleil een exclusief optreden doen uit de show Totem bij Googleplex. Het optreden wordt gevolgd door een vragenuurtje met de creatieve en technische mensen achter de show. De livestream is te zien vanaf 3:00pm PST (11 uur Nederlandse tijd) via deze link (die ook pas in werking zal treden om die tijd).

Lees ook:Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil
Lees ook:Cirque du Soleil bij Tijd voor MAX
Lees ook:Trailer Cirque du Soleil: Worlds Away
Lees ook:Cirque du Soleil met Quidam naar Ahoy
Lees ook:Cirque du Soleil steelt show tijdens de Oscars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>