Voor 10 euro naar Circus Herman Renz op Koninginnedag

Circus Herman Renz staat tot en met 1 mei met hun schitterende show Sensations midden in het Goffertpark in Nijmegen. Op Koninginnedag is er veel te doen in het park. Naast de vrijmarkt heeft Circus Herman Renz op Koninginnedag namelijk een speciaal programma.

Vanwege de feestelijkheden op 30 april zet Nederlands bekendste circus haar deuren open voor een kijkje achter de schermen. Vanaf 10.00 uur is er bij de ingang van het circus gratis een speurtocht verkrijgbaar die langs alle interessante plekken van het circus leidt. Tevens zijn er een aantal prijzen te winnen. De winnaars worden tijdens de middagvoorstelling van 13.00 uur bekend gemaakt.

Vanaf 10.30 uur is er de mogelijkheid om openbare repetities bij te wonen in de hoofdtent. Daarbij zal het circusorkest voor muzikale begeleiding zorgen. De stallen en buitenverblijven zijn gratis te bezichtigen en tevens is daar meer achtergrondinformatie te vinden over de verschillende dieren. Zo kan iedereen met eigen ogen zien dat het de dieren van Circus Herman Renz aan niets ontbreekt.

De restauratie van het circus is geopend voor heerlijke versnaperingen en speciaal voor Koninginnedag heeft het circus een ‘Tientjesdag’ georganiseerd. Kaartjes voor de voorstellingen om 13.00 uur & 16.30 uur kosten slechts € 10,- Meer informatie op hermanrenz.nl

Lees ook:Circus Herman Renz schrapt wilde dieren uit show
Lees ook:Circusthema kindervakantie Milheeze
Lees ook:Nieuwe show Herman Renz heet ‘Viva Nino’
Lees ook:Suske en Wiske bij Circus Herman Renz
Lees ook:Traditioneel familiecircus Alberti: Circus zoals circus hoort te zijn in Kampen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>