Cirque du Soleil komt met Alegría naar Rotterdam

Cirque du Soleil is momenteel nog te zien met de show Corteo in Amsterdam, maar vandaag is bekend geworden dat Cirque du Soleil eind dit jaar weer in Nederland te zien zal zijn, maar dan met de show Alegría, die eerder in Nederland te zien was.

De show zal slechts drie dagen, op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december (totaal 4 shows) te zien zijn in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop voor ALEGRÍA start a.s. zaterdag 19 mei om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl of telefonisch 0900-3001250 (45cpm).

Alegría is het Spaanse woord voor vreugde, jubel en opgetogenheid. Alegría is de meest fascinerende en meest beroemde show van Cirque du Soleil en heeft een internationale cast van 55 artiesten en muzikanten uit 15 landen. Alegría heeft een barokke en opera-stijl met flamboyante kostuums, originele live uitgevoerde muziek en een overweldigend podium dat ruimte geeft aan het verbazingwekkende schouwspel van kunst en acrobatiek van de bovenste plank. Het resultaat is een indrukwekkende mix van vaardigheid, kracht en snelheid, in combinatie met elegante prestaties.

Alegría toont adembenemende acrobatiek met onder andere de Synchro Trapeze, maar ook de ritmische en gevaarlijke Fire-Knife Dance. De levendigheid van de jeugd leeft in de snelle Power Track, een briljante weergave van gesynchroniseerde choreografie en tumbling op een trampoline systeem dat op magische wijze wordt onthuld onder de toneelvloer. En in Russian Bars vliegen de artiesten door de lucht met spectaculaire salto’s en mid-air wendingen. Alegría is meer dan een show… Het is een spannende en unieke ervaring en boeiend voor alle leeftijden.

Lees ook:Cirque du Soleil’s Corteo stopt 3 juni
Lees ook:Cirque du Soleil met Quidam naar Ahoy
Lees ook:Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil
Lees ook:Nostalgisch circus (16): Cirque du Soleil
Lees ook:Corteo in Stadshart Amstelveen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cirque du Soleil komt met Alegría naar Rotterdam

  1. Zanna

    Alegria is werkelijk een prachtige show! Het is ook de meest bekende show van Cirque du Soleil. Ik heb al kaarten gekocht!

      /  
  2. kees

    mooie show wel een betje duur

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>