Circolomba in Theater Carré

Op dinsdag 22 mei is Circolombia met de show Urban te zien in Theater Carré. Deze dynamische act combineert dans en acrobatiek en is absoluut ook een aanrader voor circusliefhebbers.

Hiphop, breakdance, beatbox, rap, acrobatiek. Circolombia laat alles zien. Geweldige dans en acrobatiek; je gelooft je ogen niet. Deze vijftien acrobaten van Circolombia uit Cali begonnen hun opleiding bij een locaal circusschooltje, opgericht door Felicity Simpson om arme kinderen van de straat te houden. De Britse liep zelf ooit van huis weg om op 17-jarige leeftijd bij een circus in Parijs te gaan werken. In 1997 begon ze een sociale circusschool in Colombia die uitzicht moest bieden aan wanhopige jongeren. Het resultaat: een voorstelling die de hele wereld over reist met acrobaten van wereldniveau!

Kijk hier voor meer info en kaarten.

Lees ook:Circusmeningen (13): De 3 van het station
Lees ook:Circusact van de Week: Duo Vanegas (Wheel of Death)
Lees ook:Circusposters: Cirque d’Hiver Bouglione
Lees ook:Circusschool Diedom schittert bij Pyramide……
Lees ook:Première BIANCO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>