Variété Festival Geleen van 18 tot 21 oktober

Liefhebbers van het circus kunnen 18 tot 21 oktober 2012 genieten in Geleen. In het laatste weekend van de herfstvakantie vindt namelijk de tweede editie van het Variété Festival Geleen plaats.

In een grote luxe verwarmde circustent staat weer een weergaloos programma met variété-artiesten uit de top van het wereldaanbod klaar voor het geachte publiek.
Verbluffende acts, een prachtig showballet en een maffe Master of Ceremony staan in voor een hele middag of avond vol glitter, glamour en schoonheid. En dat alles in een variété-ambiance, dus in een sjieke sfeer, op aangenaam zittende stoelen aan designtafels met een drankje binnen handbereik.

Acts die zich zullen presenteren zijn onder andere Duo AlexS (luchtacrobatiek), Viktoriia Knysh uit Kiev (Hulahoop), Clown Corporation Nastroenie, Momento di Passione uit Kiev (dans en acrobatiek) en Duo Splash die Ukraine Got Talent in 2011 wonnen met hun luchtacrobatiek act.

Lees ook:Circusartiesten Oekraïne mogen naar Nederland
Lees ook:August, August, August
Lees ook:Topclowns tijdens 4e Internationales Variété Festival
Lees ook:Circus Barani ook in Geleen
Lees ook:Limburgs Kerstcircus: Robert Ronday zet traditie voort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>