Circusles in Apeldoorn

Circus is enorm populair onder jongeren. In vrijwel alle grote steden zijn jeugdcircussen ontstaan en nu biedt ook Apeldoorn die gelegenheid. In een cursus van 15 lessen kunnen de leerlingen kennis maken met diverse circustechnieken zoals acrobatiek, kogellopen, jongleren, chinese bordjes, diabolo, flowerstick, eenwielfietsen, maar ook met clowns en circustheater.

Docent Rene Hildesheim, al ruim 25 jaar actief als circus artiest en docent bij bijvoorbeeld Circus Poehaa in Arnhem en Circus Condorrio in Rhenen, heeft veel ervaring met alle circustechnieken. Hij is als docent regisseur en theatermaker betrokken bij vele circustheater producties.

Op 23 oktober is er een gratis proefles voor kinderen van 6 tot 12 jaar om 17.00 uur, en voor jongeren van 13 tot 18 jaar om 18.00 uur. Aanmelden kan via
www.acrodoorn.nl

Lees ook:Wageningse circuslessen Mister Poehaa overgenomen
Lees ook:Circusschool mr. Poehaa open
Lees ook:Kerstwintercircussen (22): Gezellig naar het Midwintercircus Rhenen
Lees ook:Voorstellingen en workshops bij Mr. Poehaa
Lees ook:Circusschool Circus Poehaa vraagt faillisement aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>