Westbroek! Over Circus op RTV Utrecht

Een leuke tv-tip voor degenen die RTV Utrecht kunnen ontvangen. Op dinsdag 4 december zendt RTV Utrecht een programma uit, dat geheel aan het circus gewijd is. Het programma Westbroek! Over Circus wordt vanaf half 2 op RTV Utrecht uitgezonden en daarna elk uur herhaald.

Ook zaterdag 8 december zal de aflevering de hele dag te zien zijn. (En via de website van RTV Utrecht op uitzending gemist).

De opnames zijn voor een belangrijk deel gemaakt toen Circus Herman Renz in de uiterwaarden bij Lopik stond opgesteld. De Stichting Circus Cultuur heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het tot stand komen van het programma.

Foto: Circus Herman Renz

Lees ook:Jongleur Daniël Doornkamp wint nipt zijn tv-debuut + VIDEO
Lees ook:Circus Herman Renz: Like & Share!
Lees ook:CircusNu (14): Stichting Circus Cultuur
Lees ook:CDA: Circus Herman Renz in Brabants erfgoedbeleid
Lees ook:Artiesten Wintercircus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>