Dubbele premiere voor Circus Elleboog

Op zondag 7 april is alweer de derde editie van Sterk Staaltje, het maandelijkse podium voor circuskunst in Amsterdam-West. Elleboog laat deze dag twee eigen voorstellingen tegelijk in première gaan. Uniek in zijn 63-jarige geschiedenis! Het gaat om de voorstellingen Flip da Script en Windst. De een puur hiphop circus uit de Bijlmer, de ander bijzonder circustheater van de groep aan de Laan van Spartaan (voorheen locatie centrum). Beide voorstellingen worden dubbel gespeeld, vanwege de grote belangstelling.

Beide voorstellingen zijn op 7 april twee keer te zien aan de Laan van Spartaan in Amsterdam-West, aanvangstijden zijn 12 en 15 uur. Hierna zullen Flip da Script en Windst vertoond gaan worden tijdens festivals en in theaters door het land. Zie elleboog.nl voor speeldata en locaties. Tickets à €3,50 voor edities van Sterk Staaltje zijn te koop via de website van Elleboog www.elleboog.nl.

Lees ook:Sterk Staaltje bij Circus Elleboog
Lees ook:Doorstart Circus Elleboog
Lees ook:Circus Workshop in Erasmuspark Amsterdam
Lees ook:Protest Circus Elleboog
Lees ook:Circus Elleboog raakt subsidie kwijt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>