Alan Harrison (58) overleden aan hartaanval

Een schok voor de circuswereld: spreekstalmeester en clown Alan Harrison is overleden aan een hartaanval. Harrison was lange tijd werkzaam voor The Great Moscow Circus. Het was de laatste tour die hij zou doen met dit circus.

Harrison overleed zondagnacht in Karratha, Australië tijdens een feestje. Greg Hall, de manager, laat weten: “Een van de medewerkers was jarig op zaterdag, dus de zondag na de show kwamen we allemaal samen voor een paar drankjes en een barbeque. Alan zat en had een paar drankjes, maar voelde zich niet zo lekker. Hij stond op en zakte in elkaar”. Deze vrijdag zal er een Memorial worden gehouden voor Alan Harrison. Het zal een openbare dienst worden, waarbij het publiek welkom is.

Lees ook:Circusolifanten komen elkaar na kwart eeuw weer tegen
Lees ook:Advocaat kanonskogel in Chaplin’s Circus!
Lees ook:Jufbijtende circusleeuw in opvang
Lees ook:Kerst2017: Vrolijk circuskerstfeest
Lees ook:Circus Sijm is er even klaar mee….

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alan Harrison (58) overleden aan hartaanval

 1. kees

  Hee allan

  Ik heb jou telefoontje gemist met kerst .

  En wilde je nog graag een keer zien Emet die grote vis die jij gevangen had.

  een ster was jij voor ons dankje dat wij jou gekend hebben.

  karpervriend

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>