Bello Nock op grote hoogte over het koord

Hadden we deze week nog Nikolas Wallenda, die over het koord de Niagara watervallen overstak. Vandaag begeeft weer een waaghals zich op het strakke koord. Dit maal niet over de watervallen, maar van de ene hoek naar de andere hoek van het Beau Rivage Resort in Biloxi. Dit klinkt simpel, maar het gebouw is maar liefst 32 verdiepingen hoog en het is een wandeling over het touw van zo’n twintig minuten.

Voor Bello Nock zorgt dit niet voor grote spanning. Hij laat weten dat het “just another day” is voor hem. Gewoon zoals elke andere dag. Eerder begaf hij zich al op het koord op een cruiseschip en hing aan zijn voeten op zijn kop aan een helikopter. Nock trainde Nikolas Wallenda voor zijn loop over het koord.

Lees ook:Wallenda-telg koorddansend over de Niagara Watervallen
Lees ook:Video: Bello Nock op grote hoogte
Lees ook:Video: Bello Nock stunt met helikopter
Lees ook:Koorddansers gewond!
Lees ook:Circusact van de Week: Bello Nock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>