Koorddanser valt 10 meter naar beneden

Tijdens de voorstelling ‘SENSATIONS’ van Circus Herman Renz, dat op dit moment in Ouddorp staat, viel een koorddanser van het vermaarde ‘Carlos Camadi Trio’ vanaf een dunne staalkabel op 10 meter hoogte naar beneden.

De 24-jarige artiest verloor om nog onbekende reden zijn evenwicht tijdens de eerste truc van het zenuwslopende luchtnummer. Daarbij viel hij in het aanwezige veiligheids-luchtkussen onder de staaldraad en kwam op zijn rug -doch ongelukkig op zijn rechterbeen- terecht. De artiest verliet na de act zelf de piste, maar toch werd voor alle zekerheid direct een traumahelikopter ingeschakeld. Na onderzoek van toegesneld medisch personeel bleek zijn toestand stabiel. Hij praat en beweegt, maar is ter controle door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De voorstelling ‘SENSATIONS’ werd na een pauze hervat.

Foto: Circus Renz

Lees ook:Circus Herman Renz kondigt tour ‘Sensations’ aan
Lees ook:Acrobate valt 6 meter naar beneden UPDATE!
Lees ook:Circusmedewerker gewond geraakt door val
Lees ook:Dompteur Alexander Crispin gedood door tijger (video!)
Lees ook:Uit de oude doos: Yul Brynner was circus-artiest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>