David Larible in het Wereldkerstcircus

Het hele programma is nog niet bekend gemaakt, maar wel zeker is dat David Larible de clown is tijdens het Wereldkerstcircus in Theater Carré. Ook belooft Carré ‘acrobaten uit Rusland, Noord-Korea en China en vele dravende paarden in de piste’.

David Larible was ooit de ster van Ringling Brothers, Barnum & Bailey in Amerika, won in 1988 al de Zilveren Clown en in 1999 werd hem ook de Oscar van de circuswereld, de Gouden Clown toegekend. In 2010 stond hij ook al in het Wereldkerstcircus in Carré. Het Wereldkerstcircus is vanaf 21 december te zien in Theater Carré.

Lees ook:Alle acts Wereldkerstcircus Carré bekend
Lees ook:Wereldkerstcircus Carré
Lees ook:Nostalgisch circus (13): Barnum
Lees ook:Boek: Circus in Carré
Lees ook:Nostalgisch Circus (18): Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>