Carl Busch nu toch show met dieren

Zaterdag 10 maart viert Circus Carl Busch de première van de nieuwe show “Manegen Stars” en uiteindelijk toch met dierenacts. De focus van het nieuwe programma van Circus Carl Busch zijn acrobatiek, dans en zang. Vanwege de grote vraag heeft het circus spontaan besloten om nu toch een aantal dieren te laten zien.

Zo zullen Arabische hengsten door Natascha Wille-Busch worden getoond in de ring. Manuel Frank toont zijn getrainde kamelen. De olifanten van het Circus Carl Busch zullen geleid door Manuel Wille-Busch in de de circustent te zien zijn.

“We spelen in op de grote wens van het publiek van Stuttgart om in onze nieuwe show alleen eerste klas artiesten en een prachtig aantal dieren te laten zien,” zegt Reto Hütter, de woordvoerder van het Circus Carl Busch. Het circus op de Cannstatter Wasen is te zien tot en met 1 April.

Bron: Tagblatt.de

Lees ook:Nostalgische circus (8): Carl Busch
Lees ook:Circus Renz International: Olifanten onder voorbehoud
Lees ook:Nostalgisch Circus (25 ): Carl Hagenbeck
Lees ook:Video: Circus Sarassani uit 1970
Lees ook:Uit de oude doos: Circus Knie 1979

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carl Busch nu toch show met dieren

  1. dieren-info

    een circus zonder dieren kan eigenlijk ook niet, gr truus

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>