Video: Circus Herman Renz in Arnhem

Circus Herman Renz is momenteel te zien met de voorstelling Sensations in Arnhem. Vandaag kwamen we een leuke video tegen waarin TV Arnhem onder andere sprak met leeuwentemmer Tom Dieck Jr die met zijn gemengde roofdieren in de show te zien is. Zie onderstaand de video.

Lees ook:Video: Reportage Circus Herman Renz
Lees ook:Circus Herman Renz schrapt wilde dieren uit show
Lees ook:Acts Circus Herman Renz bekend
Lees ook:Krefelder Wintercircus
Lees ook:Nieuwe show Herman Renz heet ‘Viva Nino’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>