Circustijger op bezoek bij studentenvereniging

De studentenvereniging Vindicat heeft de term kroegtijger een hele nieuwe dimensie gegeven. Zij kregen bezoek an een heuse circustijger, die in  de kroeg op een tafel werd neergezet.

De tijger was zo’n half uur met een begeleider van het circus aanwezig in de kroeg van de vereniging in Groningen en is daarna weer terug gebracht naar het circus. De jaarclub zou de tijger gehuurd hebben van het circus. De tijger heeft samen met zijn dompteur een rondje door de conversatiezaal van Vindicat gelopen. Daarbij waren ongeveer dertig leden aanwezig. Er is geen drank geschonken en er werd ook geen muziek gedraaid. Het zou om een ludieke actie van de studenten gaan.

Welk circus de tijger beschikbaar heeft gesteld is niet bekend gemaakt. Het circus zou over de juiste vergunningen beschikken voor de ‘uitleen’ van de tijger.

 

Lees ook:Ontsnapte circustijger
Lees ook:VNCO-vergadering
Lees ook:Jongen gebeten door circustijger
Lees ook:Jubilerend Jeugdcircus Don Bosco de tent in
Lees ook:“Loslopende tijger niet uit circus”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>