Jongen gebeten door circustijger

Een jongen van twaalf is gebeten door een van de Bengaalse tijgers van Circus Landri in Nissan-lez-Ensérune. De jongen was met vriendjes in de buurt van het circus aan het skateboarden toen hij een kijkje ging nemen bij de kooi met twee Bengaalse tijgers en een leeuw. De jongen pakte dom genoeg een van de spijlen van de kooi vast, waarop een van de tijgers hem in zijn hand beet.

Hij kreeg meteen hulp van de circusdirecteur die druk bezig was om de hekken rond de wagens op te zetten. De jongen werd naar het ziekenhuis in Béziers gebracht. De verwondingen vallen gelukkig mee, hij kreeg enkele hechtingen.

Eerder deze week raakte een 18-jarige jongen zijn vingertop al kwijt toen hij werd gebeten door een tijger van het Zavatta Circus in Mandelieu-la-Napoule. De jongen had gedronken en was over het hek geklommen. Ook dit incident liep met een sisser af.

Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera nog steeds in ziekenhuis
Lees ook:Dompteur Alexander Crispin gedood door tijger (video!)
Lees ook:Circus Malter vast in de modder
Lees ook:Try-out Rad des Doods fataal (zie video)
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera opnieuw in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>