Circusact van de Week: Martin Lacey Jr

Een van onze favoriete circusacts is ongetwijfeld die van Martin Lacey Jr met zijn leeuwen. Niet voor niets won hij in 2010 de Gouden Clown in Monaco voor zijn leeuwendressuur. Martin en zijn broer Alex behoren tot de top wat betreft wilde dieren dressuur.

Zij groeiden op tussen de wilde dieren, omdat hun vader Martin Lacey Sr ook dieren trainde. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor het trainen van de leeuw in de Peugeot reclame. De dieren zijn al meerdere generaties lang in deze familie geboren. Martin Lacey jr was afgelopen winter nog in Nederland te zien in het Wereldkerstcircus in Theater Carré. Hij treed op met een groep met alleen leeuwen, waaronder een aantal schitterende witte leeuwen. Zie de video hieronder.

Lees ook:Video: Baluga, de jongste ster van Circus Krone
Lees ook:Nog meer witte leeuwtjes geboren bij Martin Lacey
Lees ook:Video: een kijkje in het leeuwenverblijf van Martin Lacey
Lees ook:Wereldkerstcircus weer adembenemend mooi
Lees ook:Circus Krone: Leeuwentraining Martin Lacey jr. live op internet

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Circusact van de Week: Martin Lacey Jr

  1. paul

    Super. Martin Lacey jr. is een van de beste circus artiesten. Zijn broer Alexander Lacey trouwens ook. Tevens goede omgang met zijn dieren.

      /  
  2. Redactie Auteur

    Helemaal mee eens Paul!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>