Drie tijgers geboren bij Circus Renaissance (+ win kaarten!)

Nog meer babygeluk in het circus. Na Circus Krone heeft ook Circus Renaissance jonge tijgertjes mogen verwelkomen. Het circus dat momenteel in Leiden staat mocht zondag maar liefst drie welpjes verwelkomen.

De tijgergroep van dompteur Mario Masson bestond uit negen Siberische tijgers, dit worden er in de toekomst dus twaalf. De moeder van de kleintjes is de zeven-jarige Lola, de vader is een witte tijger van zeven, Defo genaamd.  Het geslacht van de babytijgers is nog niet bekend, dit is pas na een dag of tien te bezien.

Het Circus heeft een prijsvraag uitgeschreven om de jonge tijgers namen te geven. Het publiek kan leuke naamsuggesties mailen naar [email protected]  De winnende namen winnen toegangskaarten en de winnaar mag met de hele familie een voorstelling van Circus Renaissance bijwonen. Circus renaissance staat nog de hele week in Leiden aan de Boshuizerkade en zal daarna verder trekken naar Den Haag en Zoetermeer.

Lees ook:Geen plek voor Circus Renaissance in Leiden
Lees ook:Circus Sijm van Alkmaar naar Schagen
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zonnen in Dronten
Lees ook:Circus Renaissance doopt tijgerwelpjes
Lees ook:Mechanisch circus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Drie tijgers geboren bij Circus Renaissance (+ win kaarten!)

  1. Mara

    Dieren in een circus = dierenmishandeling.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>