Geen ‘Meet & Feed’ met Bubba bij Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de ‘Meet & Feed’ actie met olifant Bubba van Freiwalds Menagerie Circus bij het filiaal in Woerden af te blazen. Bubba zal nu op woensdagmiddag gewoon op het Exercitieveld gevoerd worden door kinderen.

De supermarkt heeft de actie teruggetrokken na melding van de stichting Een Dier, Een Vriend bij het hoofdkantoor van Albert Heijn. De lokale ondernemer werd hierop teruggefloten door het hoofdkantoor van Albert Heijn. AH keurt de actie niet goed vanwege de veiligheid. Albert Heijn stelt wel wortels, bananen en appels beschikbaar die gevoerd kunnen worden aan de olifant. Kinderen die de kleurplaat bij Albert Heijn hebben opgehaald en ingekleurd maken ook nog eens kans op vrijkaartjes voor het circus dat van donderdag t/m zondag op het Exercitieveld voorstellingen geeft.

Lees ook:Géén circus in Klundert vanwege harde wind
Lees ook:Actie tegen circusolifant Renz Berlin
Lees ook:Shows Freiwalds Menagerie Circus afgelast wegens ontbreken tentenbouwers
Lees ook:Circus Freiwald: Olifant Buba en zebra’s moeten toch weg
Lees ook:“Dierenactivisten laten paarden Circus Renaissance vrij”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>