Niels Duinker wint ‘Variety Act of the Year’

Niels Duinker ontving gisteren uit handen van Tony Hassini de Merlin Award voor “Variety Act of the Year”. De president van de International Magicians Society kwam hiervoor speciaal uit New York om Niels de Award uit te reiken in het goocheltheater van voormalig wereldkampioen goochelen Richard Ross.

Niels Duinker is 26 jaar oud. In de afgelopen 3 jaar is hij met zijn jongleershow in meer dan 40 verschillende landen geweest. Vorig jaar vestigde Niels zijn naam bij Guinness World Records door het langst geblinddoekt te jongleren. Hij kan onder andere geblinddoekt jongleren met 3 messen.

“De International Magicians Society is met 37.000 leden volgens het Guinness Book of Record de grootste vereniging ter wereld voor goochelaars. De Merlin Award wordt uitgereikt aan diegenen die het hoogste niveau in hun vak bereikt hebben, zowel op het nationale als internationale toneel. De criteria die de stemgerechtigde leden overwegen zijn talent, showmanschap, originaliteit, vaardigheden, en vooral het zeldzame vermogen om onder alle omstandigheden het publiek te vermaken”.

Onder meer grote namen als Siegfried & Roy, David Copperfield en Chris Angel mochten eerder een Merlin Award in ontvangst nemen. Eind januari deed Niels auditie voor Cirque du Soleil.

Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (23): Cirque d’Hiver Roermond
Lees ook:Niels Harder verrast in Britain’s Got Talent
Lees ook:Adri Lammers stopt als voorzitter VNCO
Lees ook:Clownsduo Di Lello wint NHD Circus Award
Lees ook:VNCO: Topdrukte bij Kerst- en Wintercircussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>