Boek Circus Holiday

Op 14 april a.s. wordt het boek Mijn fijne herinneringen aan Circus Holiday in de piste van Circus Herman Renz uitgereikt aan de dochter van de vorig jaar overleden circusdirekteur Hans Martens, Mariska Martens. Vanaf dan is het boek dan ook officieel te koop.

Nu is het 105 pagina’s tellende boek, gefotografeerd door Herman Gelderblom,  al online reserveren via [email protected]. Het boek is ook te koop op de ruilbeurs in Oss op 15 april of af te halen bij Multicopy in Noordwijk voor 29,95 euro.

Lees ook:Circusvrienden bijeen
Lees ook:Actiedag Circus Herman Renz Noordwijk
Lees ook:Programmaboek WOW van Circus Herman Renz
Lees ook:Circus Herman Renz naar Noordwijk
Lees ook:Nieuw boek: Circus Toni Boltini

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>