Boek: Alles wat je wilt weten over het circus (en nog veel meer!)

Onlangs verscheen bij uitgeverij Van Holkema & Warendorf het boek ‘Alles wat je wilt weten over het circus (en nog veel meer!)’. Nathalie van der Horst, Gaby Kuijpers en Ellen de Roos schreven dit vrolijke boek. Alex de Wolf maakte de kleurrijke illustraties. Het boek werd vorige week woensdag gepresenteerd tijdens de opening van de show van Circus Herman Renz in Amsterdam.

Hoe word je acrobaat? Gaan circuskinderen ook naar school of naar de voetbal? Wat is circusbloed? Waar laat het circus alle dierenpoep? Dit vrolijke voorleesboek geeft antwoord op ruim 130 vragen en nog veel meer. Door de illustraties en door de uitnodigende tekst neemt het een unieke plaats in binnen de publicaties over het fenomeen circus. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Meer informatie over het boek: www.overhetcircus.nl. Het boek is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Lees ook:CliniClowns: Circus Boemtata
Lees ook:Clown Frenky schrijft kinderboek
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (19): Circus Freiwald presenteert Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Boek Circus Holiday
Lees ook:Circuskinderen naar school…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>