Olifanten en tijgers UniverSoul Circus verbannen

NEW YORK (VS) – De olifanten en tijgers van UniverSoul Circus zijn eerder deze week verbannen. Ze zijn naar een locatie buiten New York gebracht omdat ze van het stadsbestuur niet mogen optreden. Veel bezoekers hebben teleurgesteld gereageerd. Huilende kinderen missen de olifanten.
Veel mensen hadden voor afgelopen dinsdagavond kaartjes gekocht en konden hun teleurstelling niet verbergen.  Een advocaat van het circus wil de olifanten en tijgers nog deze week terug in de piste. Maar de kans op succes lijkt niet groot. Aanvankelijk had het circus toestemming om op te treden. Maar opeens kwamen er ambtenaren. Volgens hen waren de tijgerkooien te klein en de ruimte voor de olifanten niet sterk genoeg. Ook zouden de circusdieren geen tuberculosecontrole hebben gehad. 

Lees ook:Bizar? Wel pandacircus: maar géén circusolifanten, tijgers en zebra’s!
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien gewoon welkom op terrein Lochem
Lees ook:Circusmeningen (121): Duitse wilde circusdieren blijven, nu ook terug in Nederlandse piste?
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zijn er wel: maar niet in de show
Lees ook:Nostalgisch circus (5): Knie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>