Circusact van de Week: Strahleman & Söhne

Vanaf nu vind je elke donderdag een leuk filmpje of foto’s van een leuke, mooie, grappige of geweldige circusact op Circusblog.nl. Heb jij een leuke tip voor ons? Laat het ons weten en wie weet wordt de door jou ingezonden act wel circusact van de week! Een erg leuke act die in 2010 te zien was in Palazzo en onder meer in Cirque d’Hiver in Roermond is die van het Duitse jongleursduo Strahleman & Söhne. De dames zullen deze heren zeker waarderen…

Lees ook:Cirque d’Hiver Roermond
Lees ook:Doek valt voor Cirque d’ Hiver
Lees ook:Kerstwinterspecial (5): Helaas geen Cirque d’Hiver in Roermond
Lees ook:Palazzo, circus en diner in één!
Lees ook:Rode neuzen selfie dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>