Circusact van de Week: Duo Vanegas (Wheel of Death)

Ooit met zweet in je handen in het circus gezeten? Wij hebben dit zeker bij Duo Vanegas. Deze waaghalzen zorgen voor een verhoogde adrenaline-rush tijdens hun act met de Wheel of Death. (Rad des Doods). De heren zijn momenteel te zien in het circus van Arlette Gruss. Deze Colombianen zijn een ware sensatie. Kijk en oordeel zelf…

Lees ook:Circusposters: L’Autre Monde – Cirque Arlette Gruss
Lees ook:Cirque Arlette Gruss is jarig
Lees ook:Première Cirque Arlette Gruss
Lees ook:Nostalgisch Circus (23): Arlette Gruss
Lees ook:Circusact van de Week: Strahleman & Söhne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>