Circusposters: International Circus Festival of Monte Carlo 2013

Normaal gesproken zouden we hier onze favoriete circusposters plaatsen, maar deze keer maken we een uitzondering voor een heel teleurstellende poster. We kwamen op het Internet deze poster tegen van het International Circus Festival of Monte Carlo voor 2013.

Normaal gesproken komt het circus met vrij mooie posters, maar dit jaar komen ze met deze kleurrijke, traditionele, maar wat ons betreft oh zo saaie poster voor het festival, wat plaats zal vinden van 17 tot 27 februari 2013. Wij hopen stiekem dat dit toch niet de officiële poster is. Zie de volledige poster hieronder. Wat vinden jullie?

Lees ook:Circusstad Festival Rotterdam op 5 mei
Lees ook:Circusposters: Cirque d’Hiver Bouglione
Lees ook:Kermis in Vlissingen
Lees ook:Prinses Stephanie weet niet of einde dieren bij Circusfestival Monte Carlo nadert
Lees ook:Uit de oude doos: Circus Knie 1979

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>