Tiendaags Circus Festival in Brussel

Brussel organiseert wederom in samenwerking met La Maison du Cirque het tiendaagse circusfestival Hopla!. Van woensdag 11 tot en met zaterdag 21 april zijn er op en rond het Sint-Katelijneplein tal van circusactiviteiten.

Dit jaarlijks evenement voor de circuskunsten is aan zijn zesde editie toe. 150 professionele artiesten en animatoren uit verschillende circusscholen nemen deel. Zo is er onder meer op vrijdag 13 april een koorddansact over het kanaal. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen, behalve de voorstelling ‘Cabotinage – vague de cirque’ die plaats vindt in de circustent op de Vismet. Voor de activiteiten in tenten en theaters wordt wel aangeraden om op voorhand te reserveren .

Dit jaar wordt er nauwer samengewerkt met enkele culturele centra in Brussel en tegelijk benadrukt Hopla! zijn internationale visie met de aanwezigheid van enkele Finse artiesten en een eerbetoon aan Québec als “terre de cirque”, naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de Délégation Générale du Québec in Brussel.

Informatie is te vinden op www.hopla-cirk.be.

Lees ook:Circussubsidie
Lees ook:Circusfestival in Montreal
Lees ook:Meer circus!
Lees ook:Circussfeer voorbode Vlissings Onderstroom
Lees ook:Jamie Adkins is Circus Incognitus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>