Rad des Doods bekroond met goud

De Rad de Doods, naar onze mening een van de meest spectaculaire acts in het circus, is door de jury van het eerste Internationale Circusfestival van Edinburgh bekroond met goud. Het goud ging naar het duo duo Sifolini. Het duo won ook al eens een tweede prijs op het circusfestival in Enschede.

Clownstrio Equivokee uit Kiev won zilver en de schotse diaboloartiest Donald Grant won brons. Hij was te zien bij Cirque du Soleil. Op zondag mag het publiek stemmen op hun favoriete act, deze wint de ‘People’s Choice Award’.

Foto: Sifolini

 

Lees ook:Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil
Lees ook:Cirque du Soleil met Quidam naar Ahoy
Lees ook:Cirque du Soleil komt met Michael Jackson show naar Antwerpen
Lees ook:Cirque du Soleil ‘Totem’ live bij Google
Lees ook:Circusfestival in Montreal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rad des Doods bekroond met goud

  1. Martijn

    Het duo heeft in een andere samenstelling op het Circusfestival in Enschede gestaan. Duo Sifolinis is nu opgesplitst in 2 verschillende duo’s. het andere duo zit in het seizoensprogramma van circus louis knie.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>