Circusmeningen (4): De 3 van het station

ROOSENDAAL – Ik sta op het station van Roosendaal te kijken naar de aankomende trein uit België. Even later stapt Guus van Dalen uit, een echte circusliefhebber blijkt al snel. “De kracht van een boeiende circusvoorstelling vind ik de foutjes die de artiesten maken. Een trapezeartiest die in het net valt maakt de voorstelling puur en levend”, laat hij weten.
Iedere week spreekt Circus.Blog 3 treinreizigers aan op een station ergens in ons land. Ze geven vervolgens hun mening over een circusonderwerp. Via de poll op Circus.Blog mag u een van de meningen ondersteunen. Deze week hebben wij het over vallende artiesten, wel of niet nodig? Marijke de Nijs: “Ik erger mezelf rot aan al die zogenaamde foutjes. Ik was een keer toevallig 3 keer achtereen bij een reeks circusvoorstellingen. Steeds weer viel een acrobaat op hetzelfde moment, om het de volgende poging heel goed te doen. Rarara, hoe kan dat? Dat vind ik dus onnodig.” Ellen Bink komt erbij staan en is het er helemaal niet mee eens. “Ik geloof er niets van. Ik leef mee met de circusartiesten die vallen. Dat kan pijnlijk zijn. Ze kunnen een hele tijd uit de running zijn door een val. Het gaat wel om hun broodwinning.”

Lees ook:Circusmeningen (22): De 3 van het station
Lees ook:Roosendaal wacht op Circus Herman Renz
Lees ook:Circusmeningen (101): Flitsend de circusvoorstelling door?
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (35): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>