Circusmeningen (8): De 3 van het station

VLISSINGEN – Het station van Vlissingen is een eind- of een begin station. Zou de trein verder rijden dan komt die in de Westerschelde terecht. En vanaf deze Zeeuwse stad gaan de reizigers richting bijvoorbeeld Roosendaal, Rotterdam en Amsterdam. Op deze vrijdagochtend zijn er verschillende toeristen die aankomen en vertrekkende Zeeuwen. Met de zomer in zicht is de vraag voor de rubriek Circusmeningen vandaag: Het ultieme vakantie-uitje is het circusbezoek.

“Iedere vakantie ga ik met vrouw en kinderen naar het circus. Het ideale dagje uit”, opent Jan de Groot op weg naar zijn werk in Goes.  “Ik heb geen zin om in een warme circustent te zitten tijdens de zomer”, zegt Irma van Rijn kort en bondig. Bram de Lugt sleept met zijn koffer en blijkt een circus fan: “Net als een bezoek aan het strand is het circus ook onderdeel van mijn vakantie uitstapjes.” Wil je één van de meningen ondersteunen, vul dan de poll op Circus.Blog in.

 

Lees ook:Circusmeningen (22): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (11): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (13): Zonder geldschietende sponsor geen goed circus?
Lees ook:Circusmeningen (41): Naar het circus in de Herfstvakantie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>