Circusmeningen (11): De 3 van het station

KAPELLE – Ik ben deze vrijdagochtend in het kleine station van het Zeeuwse Kapelle. Slechts 2 sporen en al helemaal geen overdekte stationshal. Wel 3 reizigers die hun mening willen geven over het circus. Vandaag vraag ik: Wat is het leukste in het circusprogramma?

Zoals u wellicht weet kan u in deze wekelijkse rubriek elders op deze website de meningen van de ondervraagden ondersteunen. Dat kan via de poll. “Optredende paarden zijn het leukst in de circusvoorstelling”, zegt Janneke de Kamp uit het Zeeuwse dorp. Ze kijkt naar de nieuwe tunnel bij het station waar figuren uit de Annie M.G. Schmidt boeken op de wanden tot leven komen. Vanuit die tunnel komt Joost de Nijs. Die even later vol overtuiging zegt: “Voor mij zijn de motoren in de kooi de hit.” Bram de Haas blijkt een grappenmaker en vertelt de ene mop na de andere op een perron van het stationnetje. “Zonder clown geen succesvol circusprogramma”, zegt hij met een brede grijns.

Lees ook:Circusmeningen (82): Is de illusionist een goede vervanger van wilde circusdieren?
Lees ook:Circusmeningen (8): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (21): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (41): Naar het circus in de Herfstvakantie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>