Circusmeningen (20): De 3 van het station

ARNHEM – In het gezellige Arnhemse station is het deze vrijdag niet moeilijk om kandidaten te vinden voor de rubriek Circusmeningen: De 3 van het Station. De eerste komt na een paar minuten al uit de trein. Het is Rinus Muis uit Deventer. Ik vraag hem: Scoren circussen op Facebook?

“Circussen met nieuwtjes actief op Facebook zijn een aanwinst”, vindt De Muis en verlaat het stationsgebouw op weg naar het Arnhemse centrum. “Ik lees helaas  teveel privézaken op de circus Facebookpagina’s”, zegt Bart van Hoorn. Hij legt uit dat er gesprekken zijn te volgen op Facebook, maar die hebben weinig te maken met circussen. “Ik denk dat de Facebookpagina’s belangrijker worden dan de circuswebsites”, voorspelt Rina Muller. Ze knikt nog eens vriendelijk en gaat dan naar een van de winkels bij het Gelderse station.

Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (3) De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (27): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station
Lees ook:Circusmeningen (14): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>