Circusmeningen (22): De 3 van het station

AMSTERDAM – Dit keer ben ik in het station Amsterdam-Sloterdijk. Het valt deze vrijdagochtend op dat voor veel zakenmensen de vakantie weer voorbij is. Het is een komen en gaan van mensen met luxe koffertjes. Aan 3 van hen stel ik de vraag van de week: “Wat vindt u van bruiloft in het circus?”

Rens van Dijk is meteen duidelijk en op weg naar de Basisweg: “Ik vind de circuspiste geen romantische trouwplek”, zegt hij en loopt snel door. “Wat leuk zo’n circusbruiloft”, meldt Wieske Booij. Ze vindt het een goed idee dat mensen een circustent uitkiezen als trouwlocatie. Bert de Jager stelt bij de ingang van het station: “Het is een grappige locatie om te trouwen.”

Lees ook:Circusmeningen (101): Flitsend de circusvoorstelling door?
Lees ook:Circusmeningen (29): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (37): Verbod wilde circusdieren een feit. Jammer?
Lees ook:Circusmeningen (21): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>