Circusmeningen (23): de 3 van het station

ROERMOND – Er hangt vandaag, vrijdag een gezellige sfeer in het station van Roermond. Ik zoek 3 reizigers die hun mening geven. Ik stel ze deze keer de vraag: Moeten journalisten actiegroepen tegen wilde circusdieren boycotten?

Peter van Dongen laat mij luidt en duidelijk weten: “Nee, je moet alle kanten laten zien.” Dat is inderdaad duidelijk en het duurt niet lang of mijn volgende kandidaat stapt uit de trein. Janny van Gelder sjouwt een grote tas met zich mee. Zet die neer en meldt dan: “Geen aandacht besteden aan die tegenstanders.” Zo dat is eruit. Ze knikt en loopt richting de uitgang. Maikel Janssen komt in het vizier. Ik stap op hem af en stel hem de vraag. “Als ze een punt hebben moet je erover schrijven.” In de poll elders op Circus.Blog mag u een van de meningen ondersteunen.

Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station
Lees ook:Circusmeningen (29): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (24): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (17): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (26): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>