Circusmeningen (27): De 3 van het station

BREDA – Het is deze vrijdagochtend gezellig druk in het station van Breda. Toon Muis komt net uit het nabij gevestigde hotel en ik vraag hem: Wat zijn het leukste circusdieren? “De koeien van Alberto Altoff”, roept hij bulderend van de lach. “Ik wist niet wat ik zag de eerste keer”, voegt hij eraan toe.

Iedere week vraagt Circus.Blog in een Nederlands treinstation 3 personen naar hun circusmening. Deze keer zoeken wij de favoriete circusdieren. U mag op de poll elders op Circus.Blog een van de meningen ondersteunen. “Ik vond de giraffe van Circus Belly Wien een schatje”, aldus Mireille Kneppers. Ze bekent dat ze er verdrietig was na het plotselinge overlijden. “Ik ben gek van de circuspaarden”, zegt Koen van Rijn.

Lees ook:Circusmeningen (91): Gaat u naar een voorstelling van een Kerst- of wintercircus?
Lees ook:Circusmeningen (42): Vereenzamen verboden wilde circusdieren?
Lees ook:Circusmeningen (30): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (40): Circusartiesten actief op internet. Leuk?
Lees ook:Circusmeningen (89): Was het een leuke circuszomer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>