Circusmeningen (29): De 3 van het station

SOEST-ZUID – Ik heb station Soest-Zuid deze vrijdag uitgekozen als locatie voor de rubriek Circusmeningen: De 3 van het station. “Wat is het leukste Nederlandse circus?”, is de vraag van deze week.

Tony Muller uit Baarn stapt uit de trein en wil zijn circusmening geven. “Circus Herman Renz met die grappige Milko is het leukst”, vindt hij. Hij begint te lachen en vertelt leuke anekdotes over dat circus. “Voor mij is Circus Sijm talentvol en leuk”, meldt Bianca de Goeij aan mij en stapt vervolgens in de trein richting Utrecht. Bert van Rijn vindt het prima om over het circus te vertellen. “Ik ga voor Belly Wien met al die dieren”, bekent de circusvriend. Wie een van de meningen wil ondersteunen kan dat doen via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (28): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (22): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (101): Flitsend de circusvoorstelling door?
Lees ook:Circusmeningen (7): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>