Circusmeningen (31): De 3 van het station

APELDOORN – Voor de treinreizigers op het station Apeldoorn heb ik deze vrijdag  een leuke vraag: Als ik circusdirecteur ben, dan….?  “Zorg ik voor betaalbare toegangskaarten”, reageert Marijke de Jongh rap.

“…maak ik een programma met veel dieren”, verzekert Rond van Wijk mij met een vette knipoog. Niet lang daarna wandelt Sanne van Miert het perron op en reageert: “…geef ik jong talent een kans in de piste. U mag een van deze circusmeningen ondersteunen in de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (17): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen: De leukste act in het circus is…….?
Lees ook:Circusmeningen (70): Wat doet u als er dierenactivisten voor de circustent staan?
Lees ook:Circusmeningen (117): Moet de politie controleren op circusdierenwelzijn bij heet weer?
Lees ook:Circusmeningen (140): Bezoekt u een Sinterklaasvoorstelling in het circus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>