Circusmeningen (32): De 3 van het station

DEVENTER – En daar sta ik dan. In het station van Deventer. Het is vrijdagochtend en ik stel de vraag van de week: ‘Heeft u zin in een kerstcircus?’

Treinreiziger Joost de Jager begint hard te lachen. “Veel te vroeg nog. Zoiets begint vlak voor kerst te leven.” Janneke van Rijn is er wel mee bezig. “Het prikkelt al. Genoeg keus dit jaar.” Kijk, dat is duidelijk. Ze vertelt mij later dat ze er in de loop van de jaren veel heeft bezocht. En verschillende programma’s van dit jaar heeft bekeken. “Ik vind kerstcircussen niet leuk”, meldt Ron de Zeeuw en loopt stug verder. Wilt u een van de meningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (125): Veel meer acties voor circusvoorstellingen ouderen?
Lees ook:Circusmeningen (92): Vindt u de horrorclown grappig?
Lees ook:Circusmeningen (156): Waarom is circus leuk?
Lees ook:Circusmeningen (29): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (81): Zijn er genoeg circussen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>