Circusmeningen (34): De 3 van het station

GOUDA – Ik ben in het station van Gouda. Nog geen week geleden kwam Sinterklaas hier aan. En presenteerde zijn nieuwste Pieten: Witte Pieten, Kaas Pieten, Stroopwafel Pieten en half geschminkte Pieten. En dan komen wij meteen op datgene ik 3 station bezoekers ga voorleggen. Het Sinterklaas Journaal onthulde recentelijk: Er zijn nu ook clownspieten.

“Leuk, goeie reclame voor onze clowns”, vertrouwt Richard van Dijk mij toe. Hij wandelt verder door het station dat flink gemoderniseerd wordt. “Wat een aanfluiting”, roept Kees van Zanen naar mij en loopt hoofdschuddend verder. “Eigenlijk best grappig”, vindt Marjolein van der Vaart. Wilt u een van de meningen ondersteunen dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Stroopwafel- en Kaaspieten in Kevin’s Sinterklaascircus?
Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Kevin van Geet: Zwarte, Goudse Kaas- en Stroopwafelpieten in het Circus van Sinterklaas
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station
Lees ook:Kevin van Geet Producties: Sintcircus in Gouda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>