Circusmeningen (35): De 3 van het station

ASSEN – Ik ben in het station van Assen. Dat is al een behoorlijke tijd geleden. Prettig om er te zijn. Ik vraag 3 station bezoekers om hun circusmening. “Rond de feestdagen hoort circus op de tv”, klinkt het uit mijn mond.

“Supergezellig. Vroeger al en nog steeds”, vindt Jose Hilliger, die ieder jaar weer geniet van circus op de buis. “Ik vind het niet meer van deze tijd”, laat Mireille de Hond mij kort en krachtig weten. En baant zich een weg door de aanwezige menigte. “Het Circus van Monte Carlo is voor mij vaste prik”, roept liefhebber Hans de Jager mij toe en loopt vrolijk richting zijn trein.

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Circusmeningen (102): Heeft u alweer zin in het nieuwe circusseizoen?
Lees ook:CircusNu (44): Monte-Carlo International Circus Festival
Lees ook:CircusNu (137): Binnenkort Circusfestival Monte Carlo
Lees ook:NPO/KRO houdt dieren Circusfestival Monte Carlo van de buis
Lees ook:Artiest Circus Festival van Monte Carlo dodelijk verongelukt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circusmeningen (35): De 3 van het station

  1. hans de jager

    In het verhaal de 3 van het station word mijn naam genoemd. 1k ben echter nog nooit, ik herhaal nooit, op station Assen geweest.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>