Circusmeningen (36): De 3 van het Station

ZAANDAM – Het station van Zaandam is deze vrijdag de plek waar ik de rubriek Circusmeningen tot leven ga brengen. Ik stel 3 vragen aan station bezoekers die hun circusmening geven. Circus Rose Marie Malter failliet. Moeten Nederlandse collega circussen oppassen?”

“Dat denk ik wel. De kosten stijgen, de inkomsten minder”, weet Kees van Rijn mij te vertellen. Even later stapt hij in de trein op weg naar Amsterdam. “Ook Nederlandse circussen hebben het moeilijk”, zegt Wouter de Brij mij vol overtuiging. Sanne van Breukelen sjouwt een koffer met zich mee. En denkt dat het niet zo’n vaart loopt. “Ik denk dat de Nederlandse circussen het zakelijk goed doen.” Wilt u een van de meningen ondersteunen, dan kan het via de poll elders op Circus.Blog.


Lees ook:Circusmeningen (26): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (20): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (34): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (8): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (11): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>