Circusmeningen (37): De 3 van het station

CULEMBORG – Daar sta ik dan bij het station van Culemborg. Jaren geleden runden mijn oom en tante hier de stationsrestauratie. Nu vraag ik 3 bezoekers om hun circusmening. Wie  is de leukste clown?, vraag ik ze.

“Haha, voor mij is dat Milko van Circus Herman Renz”, zegt Hans de Bruijne vol overtuiging. “Oleg Popov is de grootste”, vindt Tonnie Gerritse en loopt vervolgens het perron op. “Bassie van Adriaan blijft de leukste”, laat Mies Jansse mij weten. Wilt u een van de meningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Circusmeningen (3): Circusfestival Monte Carlo is toonaangevend
Lees ook:Circusmeningen (29): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (37): Verbod wilde circusdieren een feit. Jammer?
Lees ook:Circusmeningen (113): Is het een leuk circusseizoen?
Lees ook:Circusmeningen (151): Wat vindt u anno 2018 het leukste in het circus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>