Circusmeningen (3): Circusfestival Monte Carlo is toonaangevend

VALKENSWAARD – Het is deze vrijdagochtend al bijtijds gezellig in het centrum van Valkenswaard. Zeker op de diverse overdekte terrassen van de leuke horecabedrijven. Niet eens zo moeilijk om mensen te vinden die mij hun circusmening willen geven. “Het circusfestival van Monte Carlo is toonaangevend”, vraag ik. “Niet perse. Circussen zelf maken ook talenten groot”, vindt Erik de Groot.

“Met een prijswinnaar uit Monaco zit je als Nederlands circus goed”, weet Bram Vriend zeker. Hij loopt richting de Hema en gaat de winkel in. Bijna gelijktijdig komt Evelien de Wijs de zaak uit en loopt mij tegemoet. Ze luister aandachtig naar de vraag van de week en antwoordt: “Het circusfestival is en blijft de smaakmaker.” Wilt u een van de meningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:CircusNu (137): Binnenkort Circusfestival Monte Carlo
Lees ook:Circusmeningen (103): Een Nederlands of toch liever buitenlands circus in ons land?
Lees ook:Circusmeningen (96): Loopt u al warm voor het kerstcircus?
Lees ook:Circusmeningen (16): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (133): Verheugt u zich al op de Kerstcircussen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>