Circusmeningen (7): Gaan Nederlandse en buitenlandse circussen stuivertje wisselen?

WOERDEN -  Ik breng deze vrijdag een bezoekje aan het gezellige Woerden. Ik zoek voorbijgangers die een circusmening hebben en die ,met de bezoekers van Circus.Blog willen delen. Wilde dierencircussen naar buitenland, internationale circussen hier naartoe?”, is de stelling van deze week.

“Ik verwacht dat circussen met olifanten en tijgers vertrekken. En vooral Duitse circussen hun plaats innemen”, zegt Wilbert Steyn mij vol overtuiging. Hij volgt nauwlettend de nieuwsberichten over circussen. En het valt hem op dat meerdere buitenlandse circussen zonder wilde dieren hun komst hebben aangekondigd. “Ik geloof niet in stuivertje wisselen”, aldus Myscha van Dijk op het Kerkplein bij het voormalige stadhuis. “De bekende circussen blijven hier, uiteindelijk zonder tijgers of olifanten”, stelt Bert de Bruijn. U mag een van de meningen ondersteunen op de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (20): Gaat u afscheid nemen van de wilde circusdieren?
Lees ook:Geen wilde circusdieren meer UPDATE!
Lees ook:Joost Eerdmans wil geen wilde dieren in circus
Lees ook:Circusmeningen (106): Bent u gewend aan circussen zonder wilde dieren?
Lees ook:Circusmeningen (1): Huisvesting verboden wilde circusdieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>