Circusmeningen (17): Vragen ze teveel geld in het circus?

ZOUTELANDE – Ik sta deze vrijdag voor de gloednieuwe supermarkt in het Zeeuwse kustdorp Zoutelande. Het is even een klus om uit de Duitse en Belgische toeristen 3 Hollandse kandidaten voor de rubriek Circusmeningen te halen. Uiteindelijk lukt mij dat en stel ze de vraag van de week: Vragen ze teveel geld in het circus?

Rob van Dungen meldt mij meteen: “Het toegangskaartje, snoep, drank en een rondje kameel zijn samen te duur.” Hij voegt mij er even later aan toe dat hij met zijn gezin en oma recent naar een circus in het Zeeuwse ging en hij genoot van de show, maar schrok van de kosten. “Een dagje uit kost nu eenmaal geld”, nuanceert Angela de Rijke die in de buurt woont. Marlies de Goeij: “Het kost teveel geld.” Wilt u een van de meningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (123): Is een circusleven iets voor u?
Lees ook:Circusmeningen (48): Zijn er teveel Kerst- en Wintercircussen?
Lees ook:Circusmeningen (15): Moeten gemeentelijke kosten omlaag?
Lees ook:Circusmeningen (128): Naar het buitenland voor wilde circusdieren?
Lees ook:Circusmeningen (38): Wat is uw eerste circuservaring?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>