Circusmeningen (32): Ontstaat er een hetze tegen circussen?

KAATSHEUVEL – Valse beschuldigingen en als er echt iets mis gaat wordt het enorm uitvergroot. Berichten in de media over dierenmishandeling en agressieve medewerkers. Daarom de vraag van deze week in Kaatsheuvel:’ Ontstaat er een hetze tegen circussen?’

“Vind ik wel. Circusmensen lopen op eieren nu”, zegt Marie Meijer tegen mij. Joost van Dalen vindt van niet. “Dat hebben ze aan zichzelf te danken”, luidt zijn ongezouten mening op de Nieuwe Markt. Hij verdwijnt richting het gemeentehuis. En terwijl ik nog nadenk over zijn uitspraak komt Jan in beeld. “Jazeker. Veel beschuldigingen zijn onterecht”, vertelt hij mij.

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen, dan kan dat in de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (49): Mijn ideale Kerstdag is…?
Lees ook:Circusmeningen (119): Zomertijd, dus tijd voor de zomerse vakantiecircussen?
Lees ook:Circusmeningen (23): de 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (95) Was het een goed circusseizoen?
Lees ook:Circusmeningen (52): Verwacht u een goed circusjaar zonder wilde dieren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>